[rev_slider Slider]

Flytning

KSK Multiservice kan også være dit flyttefirma

Vi tilbyder bl.a. følgende flytninger:

• Firmaflytning

• Privatflytning

• Rengøring (efter flytning – når boligen er tom)

• Pakketransport

• Forefaldende flytteopgaver

Læs mere om KSK som flyttefirma....


Flyttefirma Ballerup

Leder du efter et erfarent og professionelt flyttefirma i København og omegn? Så er KSK Multiservice det oplagte valg, eftersom vi i flere år har hjulpet danskere fra den ene bopæl til den anden. Denne erfaring kommer dig til gode, da vi har stiftet bekendtskab med alle typer af udfordringer i forbindelse med en flytning, hvorfor vi er gearet til enhver opgave – store som små!

Qua vores hovedkvarters placering i Ballerup, så kan vi hos KSK Multiservice servicere store dele af Sjælland. Vi kører primært i Ballerup, Værløse, Birkerød og København, men kan også være behjælpelige med transport og kurerkørsel i Farum, Skovlunde, Herlev og Stenløse. Ingen opgave er som sagt for stor eller lille, hvorfor du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at høre nærmere om vores fantastiske flytteservice. Du kan fange os på e-mail eller via telefon, hvis du er interesseret i et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din flytning! Vi besvarer altid hurtigt enhver henvendelse, så du ikke skal sidde og vente i flere dage på et svar.

Derfor skal du vælge KSK Multiservice

Der er mange gode grunde til at vælge os som din flyttepartner; således går vi dedikeret og professionelt til værks, uanset opgavens omfang. Vi tager os tid til den enkelte kunde, som altid kan forvente en topprofessionel indsats.

Under området for flytning kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Erhvervsflytning
  • Privatflytning
  • Rengøring af hus/lejlighed efter flytning
  • Pakketransport
  • Andre forefaldende flytteopgaver

Igennem hele forløbet assisterer vi dig, uagtet hvilken af ovenstående type opgaver du har brug for assistance indenfor. Det er vigtigt for os, at du er fuldt tilfreds – derfor kører vi først videre, når du har godkendt at alt er som det skal være.

Som sagt kan vi med snilde stå for transport af dit indbo fra den ene adresse i Danmark til den anden. Vi har hos KSK Multiservice 2 flyttebiler, der kan håndtere alle typer af flytteopgaver. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så står vi klar med en hurtig og effektiv flytning.

Vores priser på flytning rundt omkring på Sjælland er altid konkurrencedygtige – du er derfor mere end velkommen til at indhente et tilbud med henblik på at sammenligne os med andre flyttefirmaer. Kontakt os i dag via e-mail eller telefon 20 46 40 65, så hjælper vi dig sikkert videre i dit flytteforløb.